Tips om je huis zelf te verkopen

Je woning  zelf verkopen?

Eenvoudig op de eerste vastgoedsite voor particulieren!

Je woning zelf verkopen?  Zo doe je dat...

Het internet biedt informatie in overvloed, zelfs zoveel dat je het overzicht verliest.   Hoe weet je nog welke documenten je wanneer nodig hebt en waar je deze kan verkrijgen?  En hoe laat je jouw woning opvallen tussen het overige aanbod als je het zelf wil verkopen?   

Als je je woning zelf wil verkopen moet je met verschillende zaken rekening houden.   Zo moet je enerzijds in orde zijn met de verschillende regels en wetgevingen en anderzijds is er de marketingcampagne om jouw vastgoed bij de juiste doelgroep te brengen.   Kortom, nu moet je eerst heel wat opzoekwerk doen over hoe je eraan begint en dit het beste aanpakt.   Daarnaast kunnen de kosten voor het adverteren via traditionele vastgoedsites hoog oplopen zonder het gehoopte resultaat.

Omdat dit dus beter kon hebben we oplossingen samengesteld, die nu beschikbaar zijn.

voorbereiding

De gratis aanpak!

Tips om je huis zelf te verkopen

Je hebt beslist je woning of ander vastgoed zelf te verkopen, en je wil dit op een budgetvriendelijke manier realiseren?   Dan is deze formule de oplossing voor jou!  

check informatie voor het verkopen van je woning Jouw vastgoed gedurende 4 maanden gratis online adverteren (incl. de mogelijkheid tot het toevoegen van een videorondleiding van jouw woning)

check informatie voor het verkopen van je woning Digitale snel-startgids van 15 pagina met onmisbare informatie en tips

check informatie voor het verkopen van je woning Overzichtelijk stappenplan met de verschillende fases van het verkoopproces

check informatie voor het verkopen van je woningEen e-book met 60 pagina’s vol nuttige informatie, praktische tips en handige bijlagen.

Je woning vlot zelf verkopen?

Nu kan het!

De uitgebreide aanpak!

Verkoop je huis zelf

Wil je een stap verder gaan om potentiële kopers te bereiken?   Met de uitgebreide aanpak kan dit!  80% van de particulieren die hun eigendom met deze formule adverteerden vonden binnen de 14 dagen een koper!   

Gratis pakket +

check informatie voor het verkopen van je woning Jouw vastgoedadvertentie wordt op social media gepromoot bij de juiste doelgroep voor jouw eigendom

check informatie voor het verkopen van je woning Een met jouw telefoonnummer gepersonaliseerd immobord

De mogelijkheden om je woning zelf te verkopen samengevat!

De gratis aanpak:

€0

Tips om je huis zelf te verkopen

Snel-start-gids met 15 pagina’s informatie en tips!

Een overzichtelijk stappenplan!

Jouw vastgoed online laten opvallen gedurende 120 dagen (incl. de mogelijkheid tot het toevoegen van een videorondleiding van jouw woning)!

check informatie voor het verkopen van je woning Een e-book met 60 pagina’s vol nuttige informatie, praktische tips en handige bijlagen.

De uitgebreide aanpak:

€65

Verkoop je huis zelf

Gratis aanpak

+ jouw vastgoedzoekertje staat bovenaan de zoekresultaten op ons platform

+ doelgroep gerichte reclamecampagne via social media.

check informatie voor het verkopen van je woning + een immobord met jouw telefoonnummer

Meld je aan…