Je woning zelf verkopen of verhuren?

Super eenvoudig op de eerste vastgoedsite voor particulieren!

In maart 2020 was het zover.  ImmOpinion, de eerste vastgoedsite voor particulieren werd gelanceerd.   Een nieuw en uniek vastgoedplatform die een antwoord biedt aan de noden van particulieren die hun woning zelf willen verkopen of verhuren.

Je vindt hier alle voordelen – zonder de nadelen – van de traditionele vastgoedsites, aangevuld met nuttige informatie, bruikbare tips en passende tools.   Zo wordt het zelf verkopen of verhuren van je woning een stuk eenvoudiger.

informatie en tips om zelf te verkopen
de immosite voor jullie

Een handige gids met informatie en tips?

Je ontvangt een handig e-book van 60 pagina’s vol nuttige informatie en praktische tips bij jouw vastgoedadvertentie! 

Verkoop je huis zelf

Je kan je vastgoed hier (gratis) adverteren, inclusief een handige snel-startgids en een informatief e-book met bijlagen.  Op die manier heb je alle kennis bij de hand voor een goede verkoop- of verhuur!

Dankzij onze marketingcampagnes ontvangen we dagelijks heel wat bezoekers op ImmOpinion.be.   Je vastgoedadvertentie komt zo onder de aandacht van heel wat potentiële kopers en huurders.   Wil je nog een stap verder gaan en je vastgoed extra laten opvallen?   Dan zijn er gerichte reclametools beschikbaar.

Op die manier heb je alles bij de hand om budgetvriendelijk en in alle vrijheid je woning of ander vastgoed zelf te verkopen of te verhuren.

Wat is jouw uitdaging?